Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Kennismaken met de ETS-Bijbelcursus in Groot-Ammers

  •   394 keer gelezen

GROOT-AMMERS • In april en mei kunnen geïnteresseerden kennismaken met de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College door vrijblijvend een les bij te wonen. Op 10 april is de eerste open les in Groot-Ammers.

De ETS-Bijbelcursus helpt mensen de bijbel beter te leren kennen, begrijpen, toe te passen en te groeien in geloof. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema's, moeilijke passages en de hoofdlijnen van elk bijbelboek. De cursisten worden zo betrokken bij de bijbelse boodschap voor het leven van elke dag. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle bijbelboeken van het Oude en Nieuwe Testament aan bod komen. Meestal wordt per les één bijbelboek behandeld.

Het Evangelisch College, een landelijk christelijk opleidingsinstituut, biedt de ETS-Bijbelcursus aan op vijftig locaties in Nederland. Jaarlijks volgen meer dan duizend cursisten deze cursus.

Groot-Ammers
Ook in Groot-Ammers wordt de ETS-Bijbelcursus aangeboden. De lessen vinden plaats op de tweede en vierde woensdag van de maand, van 19:30 uur tot 22:00 uur, op de volgende locatie: Hervormd Centrum, Wilhelminastraat 6a. De lessen Oude Testament worden verzorgd door Hermineke Vonk en de lessen Nieuwe Testament door Steven Verhorst.

Proefles volgen
Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om in de maanden april en mei vrijblijvend een les bij te wonen. Aanmelden hiervoor gaat via de website: www.evangelisch-college.nl/ets-open-dagen.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK