Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Een eerdere editie van Gastvrij Giessenburg.
• Een eerdere editie van Gastvrij Giessenburg.

Derde editie van Gastvrij Giessenburg op 30 maart

  •   432 keer gelezen

GIESSENBURG • Op zaterdag 30 maart organiseren de slager, de slijter en het partycentrum uit Giessenburg weer een nieuwe editie van Gastvrij Giessenburg. Thema is Mediterrané.

Gastvrij Giessenburg is een buffetavond dat twee keer per jaar wordt gehouden in De Til in Giessenburg met elke keer een ander thema. Het evenement wordt aangeboden door Slagerij Bouter, Drankenhandel Fred van den Heuvel en De Til Groep en is de ideale gelegenheid om op een laagdrempelige manier met elkaar uit eten te gaan.

Iedereen welkom
Het belooft een gezellige en vooral smaakvolle avond te worden, waarbij iedereen welkom is. Of je nu alleen, samen, met je gezin of met een groter gezelschap komt. Bij je aanmelding kan je aangeven of je liever aan een eigen tafel wil zitten of wil aanschuiven aan een lange tafel.

Party- en zalencentrum De Til vervult deze avond de functie van gastheer. De medewerkers zorgen voor een sfeervol aangeklede zaal en vriendelijke bediening. De deskundige koks bereiden een overheerlijk Mediterraans buffet, gemaakt van het vlees van ambachtelijke slager Henk Bouter. Bovendien zal de slager aanwezig zijn om bezoekers van de nodige informatie te voorzien.

Bij een goede maaltijd hoort een smaakvolle wijn van hoge kwaliteit. Die wordt geschonken door de Giessenburgse Fred van den Heuvel wijn- en drankenhandel. De gasten krijgen uitgebreid uitleg over de herkomst van de wijnen, de smaken en productiewijze waardoor aan het proeven een extra beleving wordt toegevoegd.

Gastvrij Giessenburg wordt georganiseerd op zaterdag 30 maart in De Til Giessenburg. Zaal gaat open om 17.30 uur, aanvang buffet is om 18.30 uur. De kosten bedragen 27,50 euro per persoon (12,50 euro voor kinderen onder 12 jaar). Aanmelden kan tot uiterlijk 27 maart bij De Til Groep via 0184-651554 of info@tilgroep.nl of in de winkel bij Slagerij Bouter en drankenhandel Fred van den Heuvel.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }