Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Nieuw dorpshuis Noordeloos Noorderhuis officieel opgeleverd

  •   1073 keer gelezen

NOORDELOOS • Het Noorderhuis in Noordeloos is vrijdag door de bouwer officieel opgeleverd aan de gemeente Molenlanden.

Afgelopen week zijn toekomstige gebruikers, waaronder de Stichting Dorpshuis Noordeloos, al volop aan de slag geweest met de verdere inrichting van het nieuwe multifunctioneel centrum. Met ingang van volgende maand zullen het huidige dorpshuis en sportzaal de Smidse Berg dan ook definitief hun deuren sluiten en de bijbehorende activiteiten voortaan onderdak vinden in het Noorderhuis.

Voor eventuele activiteiten in maart kan contact worden opgenomen met de beheerder van het Noorderhuis. Halverwege februari kwam het nieuws nog naar buiten dat de opening en de ingebruikname voor onbepaalde tijd waren uitgesteld.

School met de Bijbel
Op een later moment zullen ook Kindercentrum Bobbi en de School met de Bijbel verhuizen naar hun nieuwe plek aan het Noorderplein. Hiermee nadert na acht jaar het initiatief om te komen tot toekomstbestendige voorzieningen voor de leefbaarheid en levendigheid in Noordeloos haar voltooiing. De officiële en feestelijke opening van het Noorderhuis staat gepland voor zaterdag 22 juni.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }