• Zes betrokkenen bij de organisatie van de golfdag.
• Zes betrokkenen bij de organisatie van de golfdag. Foto: Rick den Besten

Golfdag Alpe d' HuZes teams in Noordeloos voor KWF

Algemeen 1.096 keer gelezen

NOORDELOOS • De twee teams uit Noordeloos en de twee teams uit Groot-Ammers die meedoen aan Alpe d' HuZes hebben de handen ineen geslagen en organiseren op zaterdag 16 maart een golfdag.

"Er is van alles te doen op het gebied van golf, maar er is nog veel meer", belooft Ton den Hartog van team Groot-Ammers. "Het wordt een groot familiegebeuren met activiteiten voor jong en oud." De dag duurt van 09.00 tot 18.00 uur.

Zowel beginnende of gevorderde golfers kunnen een clinic volgen of een gezellige wedstrijd spelen. Iets lekkers eten, koffie drinken of gewoon komen kijken is ook mogelijk. Tevens is er een verloting en een belevenissenveiling (van 12.30 - 13.30 uur) met prachtige prijzen.

Bij de wedstrijd is een bijzondere prijzen te winnen. Wie een hole in one scoort op hole 7 wint een Toyota Aygo. Er wordt gespeeld volgens spelvorm Texas Scramble en het inschrijfgeld bedraagt 200 euro per flight. De opbrengst hiervan is geheel voor Alpe d' HuZes. Wedstrijden en clinics starten om 10.00, 14.00 en eventueel om 15.30 uur.

Voor meer informatie of inschrijving: golf-club@golfbaannoordeloos.nl. De clinic is toegankelijk voor iedereen die eens wil golfen. Er is geen golfervaring of materiaal vereist. Er wordt uitleg gegeven. Het inschrijfgeld mogen deelnemers zelf bepalen. Het volledige bedrag hiervan gaat ook naar KWF Kankerbestrijding. Ook hiervoor wordt gevraagd om vooraf in te schrijven via bovengenoemd mailadres. De clinics starten om 10.00 uur, 14.00 en eventueel om 15.30 uur.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
CDA schrikt van ruim 119.000 euro schadevergoeding na wijziging bestemmingsplan in Langerak Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
A15 door gekantelde vrachtwagen afgesloten tussen Gorinchem en Sliedrecht: er ligt veel puin op de weg 112 17 uur geleden
Afbeelding
Probeer tennisdagen bij Tennisvereniging Giessenburg Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden