Afbeelding

Gedupeerde vindt gereedschap terug via Marktplaats; man aangehouden

Algemeen 1.513 keer gelezen

ALBLASSERDAM/GROOT-AMMERS • Een slachtoffer van een inbraak in een bedrijfsbus in Alblasserdam heeft zijn gereedschap terug gevonden op Marktplaats. Dit heeft geleid tot de aanhouding van een man uit Groot-Ammers.

Eind januari 2019 werd er in Alblasserdam ingebroken in een bedrijfsbus die geparkeerd stond in De Spil. Er werd voor 4000 euro aan gereedschap gestolen. Na speurwerk van de aangever bleek dat zijn gereedschap op Marktplaats te koop werd aangeboden in Nieuw-Lekkerland. De wijkagenten van Alblasserdam pakten de zaak, samen met de wijkagent van Molenlanden op, met als resultaat de aanhouding van een 33-jarige man uit Groot-Ammers. De man is aangehouden voor heling, zo meldt politie Alblasserdam op Instagram. Het gereedschap is door de politie in beslag genomen. De recherche zal het onderzoek voortzetten.

In de afgelopen weken werd er in diverse bedrijfsbusjes in Alblasserdam ingebroken. Eind januari werd er in ieder geval bij een bedrijfsbusje in De Spil ingebroken. In februari werd er onder andere ingebroken in voertuigen aan de Noordenstraat, de Fop Smitstraat, de Nicolaas Beetsstraat en bij het Lammetjeswiel.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk gisteren
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden