Afbeelding

EMTÉ Hoornaar wordt omgebouwd tot Coop

Algemeen 2.025 keer gelezen

HOORNAAR • Op zaterdag 9 maart sluit EMTÉ Hoornaar aan het Dirk IV Plein om 13.00 uur de deuren. In twee weken tijd wordt de supermarkt vervolgens omgebouwd tot Coop.

Ondernemer Martin Korteland: "We nemen de winkel flink onder handen. De supermarkt wordt groter, ruimtelijker én duurzamer."

De winkel ziet er straks helemaal anders uit, vertelt Martin Korteland. "Er komen meer vierkante meters bij, het plafond gaat eruit en dankzij nieuwe stellingen en een andere indeling oogt de winkel straks veel overzichtelijker. We nemen ook duurzame maatregelen: er komt LED-verlichting en met de restwarmte van de nieuwe koelingen verwarmen we voortaan de winkel."

"De supermarkt wordt natuurlijk voorzien van de frisse, moderne Coop-stijl", vervolgt de ondernemer. "Op de mooie broodafdeling vinden klanten het vertrouwde assortiment van Bakkerij van der Grijn en op de groente- en fruitafdeling kunnen zij terecht voor losse uien, eitjes en aardappelen of zelf verse jus d' orange tappen."

Bijzonderheden
Het vertrouwde team stelt de klant centraal en combineert klantvriendelijkheid met een volledige service. Met een gezellige koffiecorner, slijterij, stomerij en servicebalie met PostNL-punt en de verkoop van medicijnen is de winkel van alle gemakken voorzien. Naast de reguliere kassa's rekenen klanten voortaan ook eenvoudig zelf hun boodschappen af dankzij de nieuwe zelfscankassa's.

De openingstijden van Coop Hoornaar blijven gelijk: van maandag tot en met woensdag van 08.00 tot 19.00 uur en van donderdag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur. Vanaf april kunnen klanten ook online boodschappen bestellen en deze afhalen in de winkel of laten thuisbezorgen.

Op maandag 25 maart om 16.00 uur wordt Coop Hoornaar feestelijk geopend.

Voor meer informatie: www.coop.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 13 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden