Afbeelding
Foto: Politie

Politie pakt dieven gereedschap op in Schelluinen

112 1.464 keer gelezen

SCHELLUINEN • De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee dieven aangehouden in Schelluinen. Ze hadden gereedschap gestolen uit een geparkeerde bestelauto.

Na een melding van een verdachte situatie ging de politie rond 04.15 uur een kijkje nemen in de Commanderijstraat in Schelluinen. De alerte melder had gezien dat er goederen werden overgeladen van de ene bestelauto naar de andere.

Toen de politie arriveerde was een van de voertuigen net weggereden. In deze bestelwagen lagen divere gereedschappen. Na onderzoek bleken deze gereedschap zojuist gestolen te zijn uit de bestelauto die geparkeerd stond aan de Commanderijstraat.

Hierop zijn de twee inzittenden (21 jaar afkomstig uit Nootdorp en 29 jaar uit Den Haag) aangehouden voor diefstal. Ze zijn opgesloten in het cellencomplex te Dordrecht.

De Nootdorper reed ook met een ongeldig verklaard rijbewijs. Hiervoor heeft hij ook proces-verbaal gekregen. De recherche onderzoekt de zaak.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden