Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: Geurt Mouthaan

BlauwZaam: 'Mooie mensen en mooi werk bij Avres'

  •   711 keer gelezen

MEERKERK • Stichting BlauwZaam houdt donderdag 31 januari een bijeenkomst in het gebouw van Avres in Meerkerk. Het thema is 'Mooie mensen en mooi werk bij Avres'.

Diderik van Beusekom, bestuurslid van BlauwZaam, is in het dagelijks leven commercieel manager bij Avres. Deze organisatie ontstond begin 2016 uit een fusie van de Avelingen Groep en de Regionale Sociale Dienst. Avres werkt voor de gemeenten Vijfheerenlanden, Molenlanden en Gorinchem en heeft een centrale backoffice op het bedrijventerrein Meerkerk naast de A27. Deze BBB staat in het teken van MensEnWerk.

Als voorzitter van de themagroep MensEnWerk geeft Diderik van Beusekom kort een toelichting op dit thema en de doelen van de themagroep. Daarnaast vertelt hij hoe Avres mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt naar succesvol passend werk. "Mensen laten groeien", aldus Diderik.

Gastsprekers
Dat ook werkgevers hier baat bij hebben, onderstrepen de twee gastsprekers, twee directeuren van bedrijven die al jaren samenwerken met Avres. Edwin van der Ham van Montapacking huurde een deel van het gebouw van Avres, nadat een brand zijn bedrijfsgebouw verwoestte. Hij werkt al jaren naar volle tevredenheid met arbeidskrachten via Avres.

Roger Reijngoud is directeur van EZ Powersteering, een bedrijf gespecialiseerd in het ombouwen van de stuurinrichting van oldtimers. Een deel van het werk daarbij wordt verricht door personeel ingehuurd via Avres. 

Adres
Aanvang 16.00 uur, inloop vanaf 15.30 uur. Adres: Energieweg 39, Meerkerk. Aanmelden: Marjon den Hertog: mdenhertog@avres.nl.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }