Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Sponsormuntenactie kapsalon HaarIdee voor SV Meerkerk

  •   290 keer gelezen

MEERKERK • Kapsalon HaarIdee draagt de Meerkerkse verenigingen een warm hart toe en is daarom gestart met een sponsormuntenactie.

Met deze actie sponsort HaarIdee ieder jaar een vereniging een mooi bedrag. Voor 2019 is voetbalvereniging SV Meerkerk uitgekozen als doel. Door middel van sponsormunten kunnen klanten van kapsalon HaarIdee stemmen op het uiteindelijke bestedingsdoel.

Mariska van Zandwijk van kapsalon HaarIdee vertelt enthousiast over deze actie: "Door inzet van vele mensen uit ons dorp en veelal op vrijwillige basis, worden mooie (sport)activiteiten georganiseerd die Meerkerk bruisend en leefbaar houden. Dit juichen wij van harte toe en daarom zijn wij begonnen met deze leuke sponsormuntenactie."

SV Meerkerk heeft zelf zes mogelijke bestedingsdoelen bedacht, variërend van een picknicktafel tot trainingsmateriaal voor de jeugd en van inloopshirts tot ballen. Via social media en de website van SV Meerkerk kan er gestemd worden op deze top 6. Stemmen kan tot en met 28 februari.

Van 1 maart t/m 23 mei krijgt iedere betalende klant bij kapsalon HaarIdee een sponsormunt. Met deze munt kunnen klanten stemmen op de top 3 van de zes doelen. Het uiteindelijke winnende bestedingsdoel wordt zaterdag 25 mei na afloop van de laatste thuis-competitiewedstrijd van het eerste elftal bekendgemaakt.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }