Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Bijeenkomsten lotgenotengroep partnerverlies (Let op: gewijzigde data)

  •   53 keer gelezen

Verlies van je partner is een ingrijpende gebeurtenis. De wereld lijkt stil te staan, niets is meer zoals het was. Toch moet of wil je verder met je leven. Weet je even niet hoe, en kun je wel wat steun gebruiken? Sluit je dan vanaf februari aan bij lotgenotencontact partnerverlies in Molenlanden.

Verlies kun je delen
Wie rouwt, doet dat op z'n eigen manier en in z'n eigen tempo. Maar iedereen heeft te maken met verdriet en pijn. De herkenning, erkenning en steun die juist lotgenoten elkaar kunnen geven, helpen stap voor stap de weg vooruit te vinden.

Praten helpt
Praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt kan verhelderend werken. Gedurende zeven bijeenkomsten praten we met elkaar over rouw en verlies, zoals over welke gevoelens spelen een belangrijke rol, tegen welke praktische zaken loop je aan? Hoe kun je er mee omgaan, welke stappen kun je bijvoorbeeld zelf zetten om de draad van het leven weer op te pakken?

Aanmelden
Inwoners van Molenlanden kunnen zich aanmelden bij het Sociaal Team, telefoon: 088-7515000 of e-mail: sociaalloket@jouwgemeente.nl.

Data bijeenkomsten:             dinsdag 19 februari, maandag 25 februari
                                                     dinsdag 5, 12, 19 en 26 maart en
                                                     dinsdag 2 april

Tijd:                                             14.30 – 16.30 uur

Locatie:                                       Groeneweg 33, 4223 ME Hoornaar

Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK