Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

PLUS Versteeg-Meerkerk stap dichterbij titel ‘Beste PLUS van Nederland’

  •   952 keer gelezen

MEERKERK • PLUS Versteeg-Meerkerk is weer een stap dichterbij om de titel 'Beste PLUS van Nederland' in de wacht te slepen. Samen met negen andere supermarkten is PLUS Versteeg- Meerkerk door naar de finaleronde van de PLUS Awards 2018-2019.

Tijdens de derde ronde zijn vijftig PLUS supermarkten bezocht door een vak- en consumentenjury. Zij hebben de winkels beoordeeld op de presentatie van de afdelingen, de klantvriendelijkheid van medewerkers en de aanwezigheid van artikelen, prijzen en juiste houdbaarheidsdata. Daarnaast zijn klanten die online hun boodschappen doen, gevraagd hun mening te geven.

PLUS ondernemer Frans Versteeg: "We zijn weer een stap dichter bij dé titel. En daar zijn we heel erg blij mee. We behoren sowieso tot de beste tien PLUS supermarkten van Nederland. Dat is al een prestatie om trots op te zijn. Het hele team zet zich elke dag in om het beste aan onze klanten te geven. Niet alleen wat betreft het productaanbod, maar ook wat betreft service en klantvriendelijkheid. En dit is gezien door de jury. Kom maar op met die volgende ronde!"

PLUS Awards
PLUS heeft de ambitie om de beste supermarkt van Nederland te worden. Om elke PLUS medewerker bij deze ambitie te betrekken, zijn de PLUS Awards in het leven geroepen. Alle PLUS supermarkten strijden mee om de 'Beste PLUS van Nederland' te worden.

De supermarkten worden onaangekondigd bezocht door een vak- en consumentenjury. Zij beoordelen op het gebied van hygiëne, klantvriendelijkheid, organisatie en presentatie. De PLUS Awards bestaan uit vier rondes. Zaterdag 13 april wordt bekendgemaakt welke PLUS twee jaar lang de titel 'Beste PLUS van Nederland' mag dragen. Tevens worden dan de afdelingswinnaars bekendgemaakt.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }