Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Dagbesteding in Bredero's Hof gestart!

  •   40 keer gelezen

Heeft u behoefte aan contact met leeftijdsgenoten en lijkt het u gezellig om één of twee keer per week samen koffie te drinken, een gezamenlijke maaltijd te nuttigen en/of deel te nemen aan activiteiten? Wellicht is de dagbesteding in Bredero's Hof in Giessenburg dan iets voor u!

Sinds 2 januari jl. is de dagbesteding iedere woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur in de centrale ontmoetingsruimte van het ouderencomplex van KleurrijkWonen aan de Van Brederodestraat.

Deelname is mogelijk mét en zónder indicatie. Bij het Sociaal loket van de gemeente kan een indicatieaanvraag worden gedaan (sociaalloket@jouwgemeente.nl en 088 75 15 000). Medewerkers van de gemeente beoordelen of u hiervoor in aanmerking komt.

Bij geen indicatie zal een vergoeding worden gevraagd. Wie zich wil aanmelden of meer informatie wenst kan naar De Lange Wei bellen of mailen. Contactpersoon is Betsy de Ruiter. Zij is bereikbaar via 0184 67 80 00 en betsy@delangewei.nl.

Vrijwilligers gezocht
In de dagbesteding zijn naast professionele medewerkers, die alles weten van zorg en welzijn, ook enthousiaste en betrokken vrijwilligers actief. Extra vrijwillige krachten zijn altijd welkom! Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk? Neem contact op via 0184 67 80 00 of vrijwilligers@delangewei.nl.

Sarah van der Vliet
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK