Afbeelding

Clinic tweevoudig vice-wereldkampioen karate in Arkel

Algemeen 323 keer gelezen

ARKEL • Razendsnelle stoten, soepele trappen, tactische tips en een ware handtekeningsessie. Het zat er allemaal in afgelopen zaterdag toen de leden van de Budo Fabriek een speciale wedstrijdclinic kregen van niemand minder dan Geoffrey Berens, tweevoudig vice-wereldampioen en coach van de nationale heren selectie van de Karatebond Nederland.

Afgelopen zaterdag bestond de Budo Fabriek precies één jaar en dit wilde men niet ongemerkt voorbij laten gaan. Speciaal voor onze jeugdleden werd er daarom een clinic georganiseerd. De meeste jeugd traint al een jaar karate en heeft behoorlijke stappen gemaakt.

"We hebben de eerste clubkampioenschappen gehad en een aantal jeugdleden zijn ook naar de regionale wedstrijden geweest. Om onze jeugd voor te breiden op de echte toernooien hebben we daarom een speciale clinic georganiseerd", aldus Danny Rijnhout, eigenaar Budo Fabriek.

Geoffrey Berens is de Arjan Robben van het Nederlandse Karate. Eén van de grootste talenten van de afgelopen tien jaar. Naast vice-wereldkampioen is hij ook meervoudig Nederlands kampioen en Europees kampioen. De leden van de Budo Fabriek hadden de unieke kans om tijdens deze masterclass de fijne kneepjes van het wedstrijdkarate te leren.

Voor meer informatie: www.budofabriek.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden