Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Bibliotheek Bleskensgraaf viert tienjarig bestaan

Algemeen 372 keer gelezen

BLESKENSGRAAF • Dit jaar bestaat Bibliotheek Bleskensgraaf tien jaar. En dat wordt met alle inwoners van Bleskensgraaf en omstreken.

Speciaal voor het tienjarig jubileum organiseert de bibliotheek een toffe schrijfwedstrijd voor kinderen uit groep 7 en 8. De opdracht luidt als volgt: schrijf een mooi verhaal over vriendschap in maximaal 2500 woorden. Insturen kan tot en met 20 januari via teambleskensgraaf@debibliotheekaanzet.nl of bij de balie van de bieb. Jurylid van de Schrijfwedstrijd is Tamara Geraerds, bekend van onder andere Christoffer Plum en Echo. De winnaar of winnares wordt bekend gemaakt op 30 januari.

Voorleeswedstrijd voor volwassenen
Tijdens een bijzondere voorleeswedstrijd worden de volwassen uitgedaagd om mee te doen. De rollen worden omgedraaid; wie durft voor te lezen voor de meest kritische kinderjury van Bleskensgraaf? Deelnemers mogen maximaal 7 minuten voorlezen uit een zelfgekozen kinderboek. Belangstellenden kunnen meedoen op woensdag 30 januari om 14.30 uur in het restaurant van Graafzicht, bij de bibliotheek.

In de bibliotheek wordt een top 10 samengesteld van de populairste boeken van het Bleskensgraaf. Iedereen mag langskomen om een top 3 op een kaartje te schrijven, waarmee de medewerkers van de bibliotheek een top 10 samenstelt.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden