Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Foto: DAS
advertorial

Ontslag krijgen: wat kun je wel en niet doen als werknemer?

  •   713 keer gelezen

Heb jij te horen gekregen dat je ontslag krijgt op je werk? Wil je weten wat jouw rechten en plichten zijn en of je werkgever wel op deze manier mag handelen? Kortom, zoek jij hulp bij ontslag?

Kijk dan eens op de website van www.flexxvandas.nl. FLEXX van DAS biedt de beste juridische hulp bij het krijgen van ontslag. Deze hulp wordt je aangeboden tegen een vast en scherp tarief. Door gebruik te maken van de diensten van FLEXX van DAS heb je meer kans op een betere deal bij je ontslag en onderhandelen wij voor jou zodat je hier niet nog meer stress van ervaart. In 90% van de ontslag hulp die wij bieden, lukt het ons om een betere deal te sluiten voor onze klanten door bijvoorbeeld het verkrijgen van een hogere ontslagvergoeding. Laat FLEXX van DAS werken voor jou!

Voordat je de diensten gaat gebruiken van FLEXX van DASS kun je eerst zelf een gratis check doen

Waarschijnlijk heeft je werkgever je een voorstel gedaan op het moment dat je te horen kreeg over je ontslag. Dit voorstel is wellicht onvolledig en voor verbetering vatbaar. Bekijk je jouw vaststellingsovereenkomst niet goed dan kun je belangrijke rechten mislopen. Je werkgever houdt namelijk meestal rekening met een onderhandeling en zal nooit direct het beste bod doen.

Vaststellingsovereenkomst checken

Je vaststellingsovereenkomst kun je gratis checken op de site van FLEXX van DAS, zo weet je of je een eerlijk bod ontvangen hebt en om welke verbeterpunten je zou kunnen vragen bij je werkgever.

Laat een inschatting van je transitievergoeding maken

De transitievergoeding is de ontslagvergoeding waar je recht op hebt als je ontslagen wordt na een dienstverband van twee jaar of langer. Via de website van FLEXX van DAS kun je gratis een inschatting laten maken van je transitievergoeding. Daarnaast kun je direct zien met hoeveel deze verhoogt kan worden na onderhandeling.

Controleer het opzegtermijn

Ook kun je gratis het opzegtermijn checken. Beantwoord een aantal vragen over de inhoud van jouw vaststellingsovereenkomst, zodat FLEXX van DAS kan controleren of de opzegtermijn die je hebt gekregen wel terecht is.

Wijst de gratis check uit dat er nogal wat verbeterpunten voor je in zitten?

Als je de gratis checks op de website van FLEXX van DAS gedaan hebt en je bent tot de conclusie gekomen dat er nog wel wat verbeterpunten voor je inzitten, twijfel dan niet langer en neem contact op met FLEXX van DAS. Wij geven graag verder gratis advies en gaan in onderhandeling met je werkgever voor een beter resultaat voor jou!

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK