Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Gaston met cheque en bloemen. Foto: Roy Beusker
Gaston met cheque en bloemen. Foto: Roy Beusker (Foto: Roy Beusker)

Inwoners Nieuw-Lekkerland winnen 387.500 euro bij Postcode Loterij

  •   4388 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Tien bewoners van de Dirk III Straat in Nieuw-Lekkerland zijn dinsdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.

Op hun postcode 2957 AH is de decembertrekking de PostcodeStraatprijs gevallen. Dinsdag zijn de volgende bedragen gewonnen:

- 75.000 euro (1 winnaar)
- 50.000 euro (4 winnaars)
- 25.000 euro (4 winnaars)
- 12.500 euro (1 winnaar)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Henk (70) wint 50.000 euro en een BMW. Hij reageert, in het bijzijn van zijn vrouw Tonny: "We zouden op vakantie gaan, maar dat ging op het laatste moment niet door. Die vakantie gaan we van dit bedrag lekker inhalen."

Ligbad
Lianne (28) wint 75.000 euro en ontvangt de cheque in het bijzijn van haar partner Niek: "We hebben een huis gekocht aan de overkant van de straat. Nu kunnen we een houtkachel kopen en een ligbad, waar we al lang van dromen! En er zit ook wel een lekkere vakantie in. Genieten!"

Carolien (43) wint 25.000 euro. In het bijzijn van haar man Arjan en dochters Annemijn en Madelief neemt zij de cheque in ontvangst. Carolien: "Hiervan neemt Arjan onze jongste dochter mee naar een concert van Lil Kleine. En ik ga met mijn oudste dochter lekker shoppen in London. Helemaal super!"

Big Five
Lieke (60) wint 50.000 euro. Van het geld gaat zij met dochter Senna de Big Five spotten in Afrika. Fred (67) neemt in het bijzijn van zijn vrouw Addie 50.000 euro in ontvangst: "Mijn vrouw is mantelzorger en dit bedrag komt heel goed van pas."

Nieuw-Lekkerland won eerder ook al de Postcode Straatprijs. In augustus 2016 verdeelde vijf bewoners van de Mercuriusstraat (postcode 2957 HD) 125.000 euro met elkaar.

Uitreiking op televisie
De uitzending van de uitreiking in de Dirk III Straat in Nieuw-Lekkerland is op zondag 16 december te zien in 'De Weg Naar Het Miljoen' bij RTL 4. Het programma start om 21.30 uur.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK