Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Wietske Pietersma en Rob de Zeeuw.
• Wietske Pietersma en Rob de Zeeuw.

Nieuwe naam voor Zreclame en BuroW&P

  •   452 keer gelezen

SCHELLUINEN/PAPENDRECHT • Buro W&P en Zreclame werken sinds 2017 samen op het gebied van conceptontwikkeling, marketing, vormgeving en sign. Eigenaren zijn Wietske Pietersma en Rob de Zeeuw. Sinds kort staat er een nieuwe naam op het pand: MICCS. De afkorting staat voor Masters In Communication Creation & Sign.

In MICCS komen verschillende disciplines samen. De signmakers houden zich onder andere bezig met het ontwerpen en realiseren van carwrapping, autobelettering, gevelreclame en fullcolours voor binnen en buiten. Het gehele proces richting het eindresultaat nemen zij de opdrachtgever graag uit handen. Dit houdt in dat zij ondernemers ondersteunen bij het maken van de juiste strategische keuzes.

Bij vragen over een nieuw logo of een nieuwe corporate identity denkt MICCS mee over de wijze waarop zij hun product of dienst in de markt willen zetten. Hierbij is het zaak om goed te luisteren en een sterke boodschap te vertalen naar een pakkend concept dat alles zegt over het betreffende bedrijf.

Het totale plaatje moet kloppen. Dit betekent onder andere dat huisstijl en interieur naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Wietske en Rob en hun team willen ondernemers helpen om duidelijk te maken waar zij goed in zijn. Kortom, hun passie en vakkennis tastbaar maken. Zij laten weten: "Wij maken naam, niet alleen voor onszelf, maar ook voor de bedrijven en organisaties die van onze diensten gebruik maken. Hiervoor hebben wij de beschikking over creatieve en gemotiveerde medewerkers met hart voor hun werk en veel kennis van zaken."

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK