Afbeelding

Kleuters leren V- en f-klanken dankzij boekje Nieuw-Lekkerlandse

Algemeen 584 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Agnes Janse- van der Beek uit Nieuw-Lekkerland heeft onlangs haar boek 'Visje Vinnengoud zoekt vriendschap - v- en f-klanken leren voor kleuters' gepresenteerd.

Veel kinderen hebben moeite met het uitspreken van bepaalde klanken. Ze krijgen vaak logopedie hiervoor. Dit boek is een speelse en uitdagende manier om uw kind kennis te laten maken met de v- en f-klank. In de praktijk is gebleken dat kinderen door veel herhaling het beste leren. Door het boek samen met uw kind te lezen, hoort uw kind deze klanken veelvuldig. Visje Vinnengoud zoekt vriendschap: een leerzaam en leuk boek voor uw kind!

Agnes Janse- van der Beek (1983) woont met haar man en drie kinderen in Nieuw-Lekkerland. Van kleins af aan heeft zij een passie voor schrijven en tekenen en een kinderdroom om boeken te schrijven. Al haar kinderen hebben moeite met spreken en logopedie gevolgd. Door veelvuldig losse woorden te oefenen bij haar kinderen, werden de klanken door hen eigen gemaakt. Maar hoe leuk zou het zijn om van deze losse woorden een voorleesverhaal te maken voor de kinderen? Zo werd er bij Agnes het idee geboren om kinderboeken te gaan schrijven waarbij specifiek een klanksoort centraal staat.

Dit kinderboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout. Het boek telt 30 pagina's, is uitgevoerd in paperback en kost 14,99 euro.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden