Afbeelding

Industrieslijperij Frankenhuyzen uit Lexmond wint Award

Algemeen 2.320 keer gelezen

LEXMOND • Industrieslijperij van Frankenhuyzen uit Lexmond heeft donderdag 25 oktober uit handen van veiligheidskundige Edgar Springveld van Soliede Opleidingen B.V. de RI&E Award 2018 in ontvangst mogen nemen.

Soliede bezoekt jaarlijks tientallen bedrijven voor het opstellen van de Risico-Inventarisatie & Evaluatie en het bijbehorende Plan van Aanpak. Soliede heeft veiligheid op de werkvloer hoog in het vaandel staan en daarom de uitreiking van de RI&E Award in het leven geroepen. De Award wordt uitgereikt aan ondernemers die zich meer dan gemiddeld inzetten voor het creëren van een veilige werkomgeving.

Soliede let op de volgende aspecten in de arbeidsomgeving: het bij de bron aanpakken van risico's, de mate van detaillering in de inventarisatie van de werkomstandigheden per functie en per medewerker, het betrekken van medewerkers bij het vinden van oplossingen en verbeteren van de  werksituatie en de borging van de Risico-inventarisatie & Evaluatie en het Plan van Aanpak in de organisatie.

Dit jaar is deze eer ten deel gevallen aan Industrieslijperij van Frankenhuyzen te Lexmond. Zij hebben op alle gebieden zeer hoog gescoord en zijn een voorbeeld van goed werkgeverschap.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden