Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Arie en Corné den Besten reiken cheque uit aan Marjanne van Hoorne, bestuurslid van Stichting Lach voor een Dag.
• Arie en Corné den Besten reiken cheque uit aan Marjanne van Hoorne, bestuurslid van Stichting Lach voor een Dag. (Foto: St. Lach voor een Dag)

Bijzondere viering open huis Den Besten Installatie in Ottoland

  •   1356 keer gelezen

OTTOLAND • Het onlangs gehouden open huis bij Den Besten Installatie in Ottoland werd gevierd op een bijzondere manier. Alles stond namelijk in het teken van Stichting Lach voor een Dag.

Het open huis vond plaats in het nieuw gebouwde pand aan de A114 in Ottoland. De cadeautip tijdens de dag was een gift voor de stichting. Bij Den Besten konden de kinderen op de foto met Junior, de mascotte van de stichting en er werd de hele dag een video afgedraaid met een documentaire over de stichting.

"Er zijn bij de open dag zeker 400 bezoekers geweest. Wij zijn heel blij met hun komst en dat we een mooi bedrag kunnen schenken aan de stichting", aldus Arie  en Corné den Besten. Het Installatiebedrijf heeft het bedrag nog eens verdubbeld en op dinsdag 9 oktober nam Marjanne van Hoorne, bestuurslid van de stichting, dankbaar een cheque in ontvangst met het mooie bedrag van  3000 euro. Met dit geld kunnen weer mooie wensdagen georganiseerd worden.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK