Afbeelding

CDA-Melkhart goed ontvangen op Fokveedag

Algemeen 625 keer gelezen

HOORNAAR • Op de Fokveedag die afgelopen zaterdag in Hoornaar plaatsvond, heeft het CDA hun standpunt Molenlanden Melkhart van Holland gepresenteerd.

De vele bezoekers in de stand waren enthousiast over Melkhart van Holland, aldus lijsttrekker Ad van Rees. Hij vertelt: "De boeren zijn de belangrijkste beheerders van ons groene cultuur landschap. Het is daarom van belang dat de gemeente biodiversiteit en duurzame landbouw ondersteund."

Daarnaast werd er ook een enquête gehouden, waaruit blijkt dat bezoekers van de Fokveedag het karakteristieke polderlandschap als meerwaarde ervaart en dat agrarische sector een belangrijke onderdeel is van de lokale economie. 

In de stand van het CDA werd een lekkere bak koffie verzorgd door Zuivere Koffie en was er voor de kleintjes een springkussen zodat mensen rustig in gesprek konden gaan met de kandidaten van het CDA. Ad: "We kijken terug op een zeer geslaagde dag en complimenten aan de organisatie van de Fokveedag, want wat een evenement organiseren zij ieder jaar weer."

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden