• Nieuw-Lekkerland Deal.
• Nieuw-Lekkerland Deal.

Uniek spel op rommelmarkt in Nieuw-Lekkerland

Algemeen 595 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Op industrieterrein Veenweide in Nieuw-Lekkerland wordt vrijdag 12 oktober van 18:00 tot 22:00 uur en zaterdag 13 oktober van 09:00 tot 16:00 uur rommelmarkt gehouden. Net als in voorgaande edities wordt er een speciaal product aangeboden. Ditmaal is dat Nieuw-Lekkerland Deal.

Dit is gebaseerd op het kaartspel van Monopoly. Het doel van het spel is om als eerste setjes straten te verzamelen. Geen onbekende straten van een stad ver weg, maar allemaal uit Nieuw-Lekkerland. Het spel bevat onder meer de Dorpslaan en de Lekdijk. Het spel kost 9,95 euro en de opbrengst is bestemd voor het goede doel.

Naast het spel is er nog veel meer te koop op de markt. Natuurlijk de rommel, boeken en tweedehandskleding. Maar ook creatieve artikelen, cadeauartikelen, fruit, kaas, vis, een broodje braadworst en er is gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken met wat lekkers erbij. Ook is er genoeg te doen: een springkussen voor de kinderen, een knutselworkshop, klimmen op de klimrots en bieden bij het opbod. Met de opbrengst van de markt worden verschillende goede doelen gesteund namelijk de bouw van een kerk in Malawi, nieuwe bekleding van de banken in de dorpskerk, voor De Haven en stichting Christian Refugee Relief.

De rommelmarktcommissie slaagt er met Nieuw-Lekkerland Deal weer in om een bijzonder product te presenteren. Zo verscheen er eerder een kwartet van Nieuw-Lekkerland met ondertussen historische beelden van bijvoorbeeld de stoepen, die door de dijkverbetering veranderd zijn. Ook werd er een verjaardagskalender en een memoryspel van de molens van Kinderdijk bedacht en geproduceerd.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden