Afbeelding

Drie grote lijsttrekkersdebatten in Vijfheerenlanden

Algemeen 282 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • De lijsttrekkers van de politieke partijen in de Vijfheerenlanden gaan in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen drie keer met elkaar in debat. Dat deelde burgemeester Bruinsma van Leerdam dinsdag mee tijdens het persgesprek.

De coördinatie gebeurt door de raadsgriffie. De debatten vinden plaats in cultureel centrum Het Dak in Leerdam, accommodatie Het Bosch in Lexmond en theater Helsdingen in Vianen. Deze week werd een eerder door de stadsmanagers aangekondigd debat over de verruiming van de winkeltijden afgelast.

Het onderwerp van de koopzondag zal in één van de drie debatten zeker nog aan de orde komen tijdens één van de grote debatten. Daarin komen overigens ook andere economische onderwerpen aan de orde. 

Over de exacte data van de debatten wordt momenteel nog overlegd tussen de griffie en de lijsttrekkers. Naast de grote debatten staat het de politieke partijen vrij om aan andere debatten deel te nemen. De gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden op woensdag 21 november. 

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden