Afbeelding
advertorial

VVD Molenlanden: Wij zijn lokaal!

Algemeen 340 keer gelezen

De VVD Molenlanden legt uit dat zij 100% voor de lokale belangen staan en dat zij op belangrijke dossiers kan rekenen op haar landelijke partij.

Molenlanden zal, net zoals Molenwaard en Giessenlanden, een bruisende gemeente moeten worden. Daar waar het goed leven en wonen is en iedereen een boterham kan verdienen.

Onze Nederlandse samenleving is één van de beste van de wereld en daaraan zullen wij moeten blijven werken. Wat wij nu hebben is het resultaat van een jarenlange inzet en opoffering van voorgaande generaties. Populisme en egoïsme waren zeker niet de bouwstenen van dit succes. De schouders eronder zetten en elkaar bijstaan heeft ons steeds verder gebracht en dat moeten we blijven doen.

Bij het besturen van de gemeente hanteren wij de lokale thema's. VVD Molenlanden is een 100% lokale partij gebaseerd op de liberale beginselen. Met de kennis en ervaring van de moederpartij als achterban. Ons gereedschapskist bestaat uit meer dan het enthousiasme van onze lokale kandidaat-raadsleden en bestuurders alleen! Besturen vraagt om een breed kennisnetwerk. Soms op gemeentelijk niveau en soms moeten we schakelen naar andere bestuurslagen. Met name dat is een pré binnen een grote partij als de VVD en die wisselwerking is essentieel om goed lokaal te kunnen besturen. Politiek is niet het bedienen van een droommachine zodat alle wensen kunnen worden ingewilligd. Door de complexheid van de vraagstukken is het altijd zoeken naar de balans tussen wat gewenst en wat mogelijk is. Kennis, ervaring en een groot netwerk zijn daarbij belangrijke sleutels om zaken voor elkaar te krijgen. Wij vinden het belangrijk, dat er "korte lijnen" zijn tussen politiek en de inwoners. Het moet eenvoudig zijn om vragen en ideeën te kunnen voorleggen aan de raadsleden, zodat de lokale politici een gezicht krijgen voor alle inwoners van de nieuwe gemeente.

Ad van Duin
VVD Molenlanden

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden