Afbeelding

Bakkerij De Jager steunt ASV Arkel met meer dan 1000 euro

Algemeen 518 keer gelezen

ARKEL • Voor het derde seizoen alweer konden de Arkelaren sparen voor de ASV-clubkas bij Ambachtsbakker De Jager, gevestigd aan het dr. De Vriesplein in dit dorp. 

Van het bedrag van alle gespaarde kassabonnetjes betaalt De Jager 2% uit aan de lokale voetbalvereniging. De afgelopen twee jaar leverde dit al 250 euro en ruim 400 euro op voor ASV Arkel. Dit seizoen besloot Teunis Kamper, met zoon Edwin eigenaar van Ambachtsbakker De Jager, vanwege het kampioenschap van het eerste elftal de bijdrage te verhogen naar 5%.  Het leverde een recordsponsorbijdrage op.

Met een big smile overhandigde voorzitter Berend Buddingh' de doos met bonnetjes aan vaste medewerkster en gezicht van de Arkelse winkel Marian den Besten. Er was 21.438,56 euro opgehaald aan bonnetjes. Vijf procent van dit bedrag bedraagt 1071,92 euro. Een geweldig bedrag voor de kersverse 3e klasser. Ambachtsbakkerij de Jager heeft daarbij de actie opnieuw verlengd. Dus ook dit seizoen kan er weer gespaard worden: van 1 september 2018 tot 1 juli 2019.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden