Afbeelding
Fotopersburo Busink
update

Twee voertuigen slippen van N214 achter Vuilendam

Algemeen 3.157 keer gelezen

MOLENAARSGRAAF • Langs de provincialeweg N214 nabij Ottoland raakten dinsdagochtend rond 7.00 uur twee voertuigen van de weg.

Toen de hulpdiensten bij het ongeval kwamen bleek er een auto in de greppel te liggen en een busje tegen een verkeersbord was gereden.

De grote bestelbus moest plots hard remmen vanwege filevorming, maar kon het niet meer aan remmen, waardoor de bestuurder van de bestelbus plots uitweek en tegen een verkeersbord knalde.

Een kleine bestelwagen, die er achter reed, was ook te laat met remmen en week ook uit naar de zijkant van de weg en kwam in een greppel terecht.

Medewerkers van de ambulancedienst hebben de inzittende ter plaatse nagekeken maar ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft beide auto weer op de weg gezet. Door het ongeval ontstond er flink wat verkeersoverlast en was er een deel van de rijbaan afgesloten.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden