Jan Willem en zijn vrouw uit Ameide worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque
Jan Willem en zijn vrouw uit Ameide worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque Foto: Roy Beusker

Inwoners Ameide winnen 375.000 euro bij Postcode Loterij

Algemeen 5.936 keer gelezen

AMEIDE • Twaalf bewoners van de Prinsengracht in Ameide zijn dinsdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.

Op hun postcode 4233 EW is in de augustustrekking de Postcode Straatprijs gevallen. Er waren vier winnaars van 50.000 euro, zes winnaars van 25.000 euro en twee winnaars van 12.500 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Bep (78) won 50.000 euro en was blij verrast: "Ik heb een hele bijzondere week achter de rug. Ik heb net te horen gekregen dat ik oma word en nu staat de Postcode Loterij opeens voor de deur. Geweldig!"

Jan Willem (68) en zijn vrouw wonnen 25.000 euro: "Onze zoon woont in Zuid-Afrika en we zijn aan het sparen om hem daar op te zoeken. Nu kunnen we misschien wel twee keer per jaar die kant op. Wat is dit super!"

Op tv
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de Postcode Straatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de Straatprijs Verdubbelaar meespelen. De uitzending van de uitreiking aan de Prinsengracht in Ameide is op vrijdag 21 september te zien in 'Koffietijd' bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Bep uit Ameide wordt verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden