Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Jan Willem en zijn vrouw uit Ameide worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque
Jan Willem en zijn vrouw uit Ameide worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque (Foto: Roy Beusker)

Inwoners Ameide winnen 375.000 euro bij Postcode Loterij

  •   5585 keer gelezen

AMEIDE • Twaalf bewoners van de Prinsengracht in Ameide zijn dinsdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld.

Op hun postcode 4233 EW is in de augustustrekking de Postcode Straatprijs gevallen. Er waren vier winnaars van 50.000 euro, zes winnaars van 25.000 euro en twee winnaars van 12.500 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Bep (78) won 50.000 euro en was blij verrast: "Ik heb een hele bijzondere week achter de rug. Ik heb net te horen gekregen dat ik oma word en nu staat de Postcode Loterij opeens voor de deur. Geweldig!"

Jan Willem (68) en zijn vrouw wonnen 25.000 euro: "Onze zoon woont in Zuid-Afrika en we zijn aan het sparen om hem daar op te zoeken. Nu kunnen we misschien wel twee keer per jaar die kant op. Wat is dit super!"

Op tv
Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de Postcode Straatprijs. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de Straatprijs Verdubbelaar meespelen. De uitzending van de uitreiking aan de Prinsengracht in Ameide is op vrijdag 21 september te zien in 'Koffietijd' bij RTL 4. Het programma start om 10.00 uur.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK