Afbeelding

Stichting Blauwzaam houdt kennissessie over 'Groene Daken' in Gorinchem

Algemeen 291 keer gelezen

GORINCHEM • Stichting Blauwzaam houdt voor ondernemers en politici donderdag 20 september een kennissessie over 'Groene Daken'. Deze vindt plaats bij BDA Dakadvies, Avelingen West 33 in Gorinchem. De aanvang is 13.00 uur.

Welkom bij deze bijeenkomst zijn onder meer aannemers, installateurs, politici, makelaars, projectontwikkelaars, adviseurs, architecten en woningbouwcorporaties. Zij zijn welkom om samen met de stichting BlauwZaam, gemeente Gorinchem, BDA Dakadvies en Waterschap Rivierenland deel te nemen aan de kennissessie over de mogelijkheden en de voordelen van groene daken en mee te werken aan een klimaat robuuste gebouwde omgeving.

'Natuurlijk zitten er ruwe kanten aan de klimaatverandering', stelt Stichting Blauwzaam op de eigen site. 'Verandering is niet altijd prettig. Maar als je het aan de organisatoren van de kennissessie Groene Daken van 20 september vraagt, focussen we te weinig op de mogelijkheden. De overgang naar een klimaat-adaptieve regio is naast een uitdagende opgave, ook een buitenkans om anders te kijken en nieuwe onderwerpen een positieve impuls te geven.'

Aanmelden: www.blauwzaam.nl

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden