Afbeelding
Foto: Stockfoto

Cursus 'Peuter in zicht' van start in Nieuw-Lekkerland

Algemeen 482 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Rivas Zorggroep begint in Nieuw-Lekkerland met een nieuwe serie van de cursus 'Peuter in zicht'.

De cursus bestaat uit drie avondbijeenkomsten en is bedoeld voor ouders met kinderen in de leeftijd van 1,5 tot en met 3 jaar. De eerste bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 18 september.

'Peuter in zicht' is een praktische cursus waar opvoeders adviezen krijgen die van pas komen bij de opvoeding van uw peuter. "Peuters kunnen last hebben van driftbuien, willen soms niet eten of luisteren niet", zegt Nelleke de Vries, één van de begeleiders van de cursus en pedagogisch adviseur bij Rivas. "Veel ouders krijgen hiermee te maken en tijdens deze cursus bespreken we hoe zij daarmee om kunnen gaan. We geven hen handige tips en praktische handvatten, die gericht zijn op een plezierig contact tussen ouder en kind. Ook kunnen de ouders onderling ervaringen uitwisselen."

Data cursus
De bijeenkomsten in Nieuw-Lekkerland zijn van 19.45 tot 21.30 uur in 't Waellant aan de Ooievaar 10. De data zijn 18 september, 2 en 16 oktober. Deelname is gratis. Vooraf aanmelden is verplicht: n.de.vries@rivas.nl of 14 0184.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden