Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Trespa gevelbekleding new kent road UK 2.
• Trespa gevelbekleding new kent road UK 2.
advertorial

Uitstekende Trespa® koop je op maat bij Kunststofplatenshop

  •   134 keer gelezen

Trespa® kopen: de voordelen

Bij Kunststofplatenshop kun je je hart ophalen als je op zoek bent naar allerlei soorten en vormen platen van kunststof. Zoals kunststofplaten van Trespa®, HPL, Polycarbonaat, Dibond of plexiglas. De kunststofplaten die bij Kunststofplatenshop.nl te koop zijn, zijn van hoogstaande kwaliteit, in diverse kleuren, maten en oppervlakten verkrijgbaar en zeer voordelig geprijsd.

Waarom zou je Trespa®-platen kopen bij Kunststofplatenshop.nl?
Als je kunststofplaten zoals Trespa®-platen zoekt, is Kunststofplatenshop een slimme keuze. Bij ons vind je een groot assortiment platen van kunststof die zowel te gebruiken zijn voor het interieur als exterieur. Kunststofplatenshop heeft kunststofplaten in veel kleuren, diverse maten en in allerlei soorten. Er zitten in onze collectie altijd wel Trespa®-platen of andere kunststofplaten die precies passen bij jouw smaak.

Naast stijlvol, modern en gevarieerd zijn onze Trespa®-platen van een zeer hoge kwaliteit: onze platen en kunststoffen onderscheiden zich door hun zuurbestendigheid, slijtvastheid en zijn bestand tegen zowel bovengemiddeld hoge als extreem lage temperaturen. De materiaalsterkte van ons assortiment voorkomt voor particulieren en bedrijven een hoop onnodige schade en reparatiekosten, en is op lange termijn dus een voordelige en slimme keuze!

Belangrijk is ook dat wij goede contacten hebben met de grootste en beste producenten van kunststof ter wereld. Hierdoor kunnen wij groot en voordelig inkopen. Ook op die manier kunnen we onze prijzen voordelig en scherp houden!

Toegespitst op jouw wensen, snijdt Kunststofplatenshop.nl jouw platen gratis in de gewenste maat. Lekker makkelijk toch, zo'n goede service? Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid als het aankomt op alles wat met kunststofplaten, specifiek Trespa®-platen, te maken heeft. Klanten waarderen ons dan ook met het cijfer 8.9. Vooral onze snelle levering wordt gewaardeerd: wij streven ernaar om altijd binnen 48 uur te leveren op het opgegeven adres.

Ons ruime assortiment producten
Welke producten kun je naast Trespa®-platen allemaal bij de Kunststofplatenshop aanschaffen? Het antwoord is simpel: een enorm assortiment van allerlei soorten en maten kunststofplaten die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen: PVC-platen van zowel schuim als gehard kunststof, Polycarbonaatplaten van 2 mm tot 15 mm dik, diverse soorten Plexiglas en Alupanel/Digibond aluminium sandwichplaten in tal van kleuren en in de door jou gewenste afmetingen. Keuze genoeg dus! Bekijk nu snel onze online collectie en neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over Trespa®-platen en andere kunststoffen platen. Wij van Kunststofplatenshop.nl helpen jou graag verder!

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >

Reageer als eerste
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER