• Burgemeester Rinette Reynvaan.
• Burgemeester Rinette Reynvaan.

Burgemeester Reynvaan van Giessenlanden live op Klokradio

Algemeen 457 keer gelezen

GIESSENLANDEN • Het is inmiddels al weer twee maanden geleden dat Rinette Reynvaan tot waarnemend burgemeester van Giessenlanden is benoemd. Inmiddels ingewerkt en terdege kennis gemaakt met de gemeente, is het nu tijd voor een radio-interview op de lokale omroep.

Zaterdagochtend 14 juli is burgemeester Reynvaan te gast bij Klokradio voor een uitgebreid interview.  Luisteraars kunnen dan nader kennis met haar maken, met haar achtergrond, ervaring, belangstelling voor politiek en haar beweegredenen om actief te zijn in het openbaar bestuur. Dit interview vindt plaats in het actualiteitenprogramma Wekkerradio; tussen 10:00 en 11.00 uur. 

Wekkerradio brengt op zaterdag tussen 09:00 en 12:00 uur altijd het lokale nieuws uit de dorpskernen van Alblasserdam, Molenwaard en Giessenlanden. Met speciale aandacht voor activiteiten van verenigingen en allerlei bijeenkomsten waar inwoners naar toe kunnen. In het tweede uur wordt een persoon, activiteit of club nader belicht. Dit maal is het de eerste burger van Giessenlanden, waarmee het publiek op deze wijze nader kennis kan maken.

Klokradio bestaat al meer dan 25 jaar en is de lokale omroep van de gemeenten Alblasserdam, Giessenlanden en Molenwaard. De studio is gevestigd aan de Klipperstraat te Nieuw-Lekkerland, waar vanuit zo'n 170 (onbezoldigde) vrijwilligers vol plezier en toewijding de gehele week radioprogramma's verzorgen. In Groot-Ammers is een 'satelliet-studio' gevestigd die op donderdag een lokaal programma uitzendt.

Klokradio heeft door de jaren heen een grote bekendheid, breed luisterpubliek en hoge waardering opgebouwd. De programma's zijn een mix van informatie, actualiteiten, evenementen, cultuur, sport en amusement. Met vele gasten in de studio die zelf over hun activiteiten komen vertellen.

Ook de christelijke signatuur van de Alblasserwaard heeft een duidelijke plaats in de programmering op woensdag en zondag , waarbij circa 15 kerken nauw zijn betrokken.

Klokradio is op vele manieren te beluisteren, Zowel in de ether op 97.3 FM (West-Alblasserwaard) en 107,0 FM (Oost-Alblasserwaard), als op alle bekende kabelnetwerken: Ziggo (analoog en digitaal), KPN, Solcon, Telfort, XS4ALL, enzovoorts. Zie voor kanaalnummers, live stream en Uitzending Gemist de website www.klokradio.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden