Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Tractor- en truckpulling Hoogblokland neemt rol van Meerkerk over

Sport 3.589 keer gelezen

HOOGBLOKLAND • Tractorpulling Meerkerk is gestopt, maar de Alblasserwaard zal niet verstoken blijven van een spectaculair tractorpullingprogramma in augustus. Truck- en Tractorpulling Hoogblokland neemt op vrijdag 17 en zaterdag 18 augustus de rol van Meerkerk maar wat graag over.

Het bestuur van Truck- en Tractorpulling Hoogblokland heeft de Vereniging Truckpulling Nederland (VTN) en de Nederlandse Truck- & Tractorpulling Organisatie (NTTO) enthousiast gekregen voor een Alblasserwaards pullingweekend van formaat.

Aan de Beemdweg zullen twee volledig nieuwe wedstrijdbanen worden aangelegd.

Nederlandse top
Vrijdagavond 17 augustus vanaf 18:00 uur komen de standaardtractoren in actie. Daarnaast zullen ruim veertig sport- en supersporttrucks Hoogblokland aandoen, waaronder de volledige Nederlandse top. Zij geven een show waarvoor het publiek op het puntje van de stoel gaat zitten.

Farmstock
De zaterdag (18 augustus) is gereserveerd voor de volledige Farmstockcompetitie van Sport- en Supersporttractoren. Ook de 11 ton standaardklase en de lokale bedrijvenklasse 9 ton worden op zaterdag verreden. Voor de jeugd is er een kinderpark en skeltertrek.

Uiteraard zullen de teams Simply Green en Red Impact (het groene en het rode kamp) met hun supporters prominent aanwezig zijn.

Hoofdsponsor
Agri Techniek Slingeland heeft zich voor de komende edities als hoofdsponsor aan Truck- en Tractorpulling Hoogblokland verbonden. Dit bedrijf ondersteunt de organisatie in materiële en financiële zin.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden