Archieffoto
Archieffoto Foto: Mieneke Lever

1+1 Zomerfeest in Lexmond

Algemeen 547 keer gelezen

LEXMOND • Vanuit beide plaatselijke kerken wordt weer het jaarlijkse 1+1 Zomerfeest georganiseerd voor de basisschoolkinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar tijdens de laatste vakantieweek.

Het thema is: 'Zoek het uit!' Het zomerfeest wordt gehouden op dinsdag 21 augustus van 9.30 tot 12.00 uur en op woensdag 22 augustus van 9.30 tot 13.00 uur in Huis Het Bosch aan de Nieuwe rijksweg. De woensdagmorgen staat in het teken van sport en spel en wordt gehouden in samenwerking met Zederik in Beweging (een project met als doel een zo goed mogelijke samenhang te creëren tussen onderwijs, zorg, buurt en sport).

Het 1+1 Zomerfeest wordt afgesloten met een gezamenlijke pannenkoekenmaaltijd. Tijdens het pannenkoeken eten op woensdag van 12.30 tot 13.00 uur zijn ook broertjes en zusjes, verzorgers en/of ouders hartelijk welkom om mee te eten. Entreekaarten zijn op zaterdag 18 augustus in de voorverkoop verkrijgbaar bij Spar van Maren tegen betaling van 4 euro. Aan de deur kosten de kaarten 5 euro ongeacht of je één of beide dagen komt. Iedereen is welkom ook kinderen van buiten de kerk.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 13 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden