Afbeelding

Weer internationale eerste prijs voor kaas De Graafstroom

Algemeen 1.329 keer gelezen

BLESKENSGRAAF • Tijdens de 32e editie van de World Championship Cheese Contest, in maart in Madison, Wisconsin (USA), behaalde kaasfabriek De Graafstroom uit Bleskensgraaf weer een eerste plek.

Tijdens de internationale wedstrijd strijden kaasmakers van over de hele wereld eens in de twee jaar tegen elkaar voor wereldwijde erkenning voor hun kwaliteitskazen.

De Graafstroom eindigde in de laag vet kaas categorie op de eerste plek. 'In navolging op de eerdere competities heeft De Graafstroom nu ook op de World Championship Cheese Contest laten zien dat zij, naast alle eerder behaalde gouden medailles binnen de reguliere Gouda, ook het veld beheersen in het laag vet kaas assortiment', stelt het bedrijf op de eigen site.

Zilveren medaille
Ook heeft De Graafstroom een zilveren medaille behaald binnen de laag zout kaas categorie met een van de nieuwe recepturen. 'Deze kaas is een bijzondere laag zout én laag vet kaas waarbij er géén compromissen worden gedaan op smaak. En deze belofte is door het behalen van een zilveren medaille zeker waargemaakt.'

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden