Afbeelding
Foto: Aangeleverd

GroenLinks onderzoekt kansen in gemeente Vijfheerenlanden

Algemeen 473 keer gelezen

VIJFHEERENLANDEN • Leden van GroenLinks binnen de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden onderzoeken de kansen voor een nieuwe partij binnen de politieke arena van de fusiegemeente.

"Wij nodigen daarom zowel de leden van GroenLinks als andere geïnteresseerden uit voor een bijeenkomst over dit onderwerp", aldus de initiatiefgroep GroenLinks Vijfheerenlanden.

Met de fusie van drie gemeenten tot de gemeente Vijfheerenlanden groeit de kans voor een duurzame, groene en linkse partij om een plek te veroveren binnen de gemeentelijke politiek, meent de initiatiefgroep.

GroenLinks is op zoek naar mensen die voorstander zijn van een duurzame partij die werk maakt van de energietransitie, een partij die opkomt voor de kwetsbare medeburgers, zich inzet voor zorg die aansluit op de verschillende wensen binnen de regio en voor hulp op maat bij het zoeken van werk, een partij die naar de toekomst kijkt als het gaat om voorzieningen en duurzaam wonen en een partij die oog heeft voor het belang van natuur en landschap?

Op woensdag 28 maart vanaf 20.00 uur wordt een ledenvergadering van GroenLinks Vijfheerenlanden gehouden in Het Oude Posthuys aan de Meent 57 te Leerdam. Ook mensen die geen lid zijn van GroenLinks zijn welkom.

Er zal gesproken worden over het programma voor de komende vier jaar. Ideeën kan men alvast kwijt via vijfheerenlanden@groenlinks.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden