Afbeelding
Foto: aangeleverd

Meerkerkse Kwis op 26 januari

Algemeen 742 keer gelezen

MEERKERK • Vrijdag 26 januari is het weer zover. De derde editie van de Meerkerkse Kwis. En het enthousiasme in het dorp is groot inmiddels hebben 58 teams zich opgegeven. De organisatoren kijken weer uit naar een fantastische avond waar het hele dorp in rep en roer is.

Om 18.30 uur kunnen de boeken opgehaald worden in de Linde. Daarna gaan de teams (minimaal 10 personen) aan de slag om binnen vijf uur de honderd (!) diverse vragen te beantwoorden.

Postduiven, encyclopedieën, allesweters, MB's, grijze hersencellen… alles mag gebruikt worden om zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden. Een team kan bestaan uit leden van een Buurtvereniging, sportvereniging, familie, je beste vrienden, buren, enzovoorts.

Opgeven kan via demeerkerksekwis@gmail.com. De teams mogen zelf een teamnaam verzinnen en teamcaptain aanwijzen die het kwisboek komt ophalen en ook weer inlevert. Uiteraard mag iedereen mee inleveren om bij de bar van De Linde nog even na te praten over de antwoorden die ingevuld zijn. Inschrijfkosten per team bedragen 15 euro. Dit moet contant voldaan worden bij het ophalen van het kwisboek.

De prijsuitreiking wordt een waar spektakel. Daarvoor moet zaterdag 17 februari genoteerd worden. Deze feestavond is gratis toegankelijk voor alle deelnemende teams om swingend de winnende teams toe te juichen. Vanaf 21.00 uur is de zaal geopend.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden