Afbeelding

Try-outs Budo Fabriek in Arkel groot succes

Algemeen 456 keer gelezen

ARKEL • De Budo Fabriek in Arkel heeft vrijdag de tweede try-out gehad. Tijdens deze eerste geslaagde try-out stond de mat al bijna helemaal vol en afgelopen vrijdag was het nog drukker. Dit geeft het team nog meer energie om vrijdag te starten.

Twee maanden geleden hoopte men twaalf mensen op de mat te krijgen. "Wij hadden nooit durven dromen dat er zoveel interesse zou zijn voor de verschillende sporten", laat Danny Rijnhout van de Budo Fabriek weten. "Het is leuk om zoveel positieve berichten van kinderen, ouders en sporters terug te krijgen, daar doen we het voor."

Afgelopen vrijdag werd er gestart met ouder/kind karate, waarbij twaalf kinderen samen met hun ouders aan de slag gingen. Een superleuke les waarin plezier, spelen en samenwerken op de mat centraal stond. Ouders hadden net zoveel plezier als de kinderen. Daarna was het de beurt aan de leeftijdsgroepen 6 tot 8 jaar en 9 tot 14 jaar. Beide groepen zaten helemaal vol. De avond werd afgesloten met Power boxing en circuit training.

Aanstaande vrijdag is de echte start van de sportschool. Aanmelden kan nog steeds via www.budofabriek.nl/opening.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De paars gearceerde gebieden zijn de mogelijke locaties voor de windmolens. L2 ligt centraal op deze afbeelding.
Inwoners Brandwijk en Molenaarsgraaf negatief over zoeklocatie L2 voor windturbines: 'Geen draagvlak' Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 13 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden