Afbeelding
Foto: Politie

Verdachten van fraude 50.000 euro aangehouden in Sliedrecht

112 1.737 keer gelezen

SLIEDRECHT • In Sliedrecht werden eind december twee verdachten van fiscale fraude van in totaal 50.000 euro aangehouden.

Rechercheurs van de afdeling Veel Voorkomende Criminaliteit (VVC) lichtten hen vroeg van hun bed. De mannen, een van 24 en de ander van 47 jaar, hadden al meerdere oproepen gekregen om zich te melden bij de politie. Daar hadden zij geen gehoor aan gegeven. Daarom werden ze eind december rond 7.00 uur door de politie wakker gemaakt, aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht. In de loop van de ochtend werden zij gehoord door de recherche.

Beide verdachten worden verdacht van het vervalsen van diverse documenten. Met deze valse documenten konden zij meer geld lenen van de bank. Bij elkaar ging het om 50.000 euro. Inmiddels zijn beiden verdachten verhoord, is het politieonderzoek afgelopen en hebben zij een dagvaarding ontvangen om zich binnenkort te verantwoorden voor de rechter.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden