• Jarno Boere, de nieuwe eigenaar van Olympia. Foto: Geurt Mouthaan
• Jarno Boere, de nieuwe eigenaar van Olympia. Foto: Geurt Mouthaan Foto: Geurt Mouthaan
advertorial

Jarno Boere nieuw gezicht Sportcentrum Olympia in Groot-Ammers

Algemeen 4.394 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Na bijna 25 jaar krijgt Sportcentrum Olympia in Groot-Ammers een nieuwe eigenaar. Jarno Boere uit Groot-Ammers neemt het stokje vrijdag 1 december officieel over van Jaap en Merel van der Waal.

Voor Jarno Boere vallen alle puzzelstukjes daarmee op zijn plek. Na het halen van zijn diploma wilde hij als ondernemer aan de slag gaan, maar dat lukte middenin de economische crisis niet. "Daarom ben ik bij Bouter Kaas gaan werken; in de afgelopen jaren heb ik wel bij allerlei sportscholen gesport en daar kennis en ervaring opgedaan. Toen ik hoorde dat Jaap en Merel een opvolger zochten, hebben we contact opgenomen en zijn we er samen uitgekomen."

Passie
Hij vertelt het met merkbaar enthousiasme. Om de overgang zo soepel mogelijk te verlopen was Jarno de afgelopen weken al dagelijks in Olympia te vinden. "Omdat ik ben geboren en getogen in Groot-Ammers en jarenlang in Nieuwpoort heb gewoond, ken ik al veel van hen, maar lang nog niet allemaal. En juist de mensen kennen en de drempel zo laag mogelijk maken, dat vind ik heel belangrijk. Het sporten is mijn passie, maar het leukste van de sportschool vind ik het contact met degenen die hier komen. Zij vertellen hun verhalen; ik geef advies over hoe ze het beste kunnen sporten en stimuleer ze om door te zetten."

De jonge ondernemer is zelf het levende voorbeeld van wat je met doorzetten kunt bereiken. Jarno woog op een gegeven moment 140 kilo en viel tientallen kilo's af. "Ik begrijp hoe moeilijk dat is en in welke zwarte gaten je kunt vallen, maar ik weet ook dat het wel kan."

Ruimere openingstijden
Olympia is een goed lopende sportschool, maar alles bij het oude laten, dat doet Jarno niet. "Als eerste ga ik de openingstijden op vrijdag en zaterdag verruimen. Er komt zo'n tien uur bij, om de sporters op die dagen meer de ruimte te geven. Daarnaast ga ik de zalen die ik heb op zoveel mogelijk manieren gebruiken en acties opzetten om Olympia nog meer op de kaart te zetten."

De nieuwe openingstijden zijn: maandag, woensdag en donderdag: 8.30-11.30 uur en 17.45-21.45 uur; dinsdag en vrijdag 8.30-11.30 uur en 15.00-21.45 uur; zaterdag 8.30-14.00 uur. Meer informatie: www.sportcentrumolympia.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 44 minuten geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 6 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden