Afbeelding

Cliëntenraad Thuiszorg van Rivas zoekt nieuwe leden

Algemeen 583 keer gelezen

REGIO • De cliëntenraad Thuiszorg van Rivas Zorggroep zoekt nieuwe leden en nodigt belangstellenden uit zich vóór 10 november te melden.

Deze cliëntenraad bestaat uit cliënten, mantelzorgers en betrokken vrijwilligers die vanuit eigen ervaring kunnen meedenken over de betere thuiszorg. De raad behartigt de gemeenschappelijke belangen van alle cliënten en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de directeur thuiszorg over diverse onderwerpen die voor de cliënten van belang (kunnen) zijn.

Belangrijke gesprekspartner
Annelies Bouwman van de cliëntenraad Thuiszorg: "De cliëntenraad is de stem van de thuiszorgcliënten en is daardoor een belangrijke gesprekspartner voor de directeur van het domein Thuiszorg."

Zo denkt en praat de cliëntenraad Thuiszorg mee over de kwaliteit van zorg en de verbeteracties binnen Rivas. Ook de ontwikkeling van nieuwe vormen van dienstverlening staat op de agenda.

Lid van cliëntenraad
De cliëntenraad is op zoek naar mensen die de belangen van de cliënten van Rivas thuiszorg willen behartigen. "We zijn op zoek naar leden die zich goed kunnen inleven in de belangen van thuiszorgcliënten en hun mantelzorgers, maar ook voldoende afstand kunnen nemen van individuele belangen", zegt Annelies.

"Leden van de cliëntenraad krijgen bijvoorbeeld beleidsnotities te lezen en worden gevraagd hierover hun mening te geven. Daarbij hebben we altijd oog voor de thuiszorgcliënten. Zo kunnen we op een positieve, kritische manier een bijdrage leveren."

Interesse
In de vacaturetekst op www.werkenbijrivas.nl staat nog meer informatie over de vacature. Mensen die zich willen inzetten voor de cliëntenraad Thuiszorg van Rivas kunnen zich voor 10 november aanmelden via deze vacature.

Meer informatie over de cliëntenraad staat op www.rivas.nl/cliëntenraad.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden