Afbeelding

Tara wint voorleeswedstrijd OBS de Tuimelaar in Nieuw-Lekkerland

Algemeen 290 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Burgemeester Dirk van der Borg heeft vrijdag plaatsgenomen in de jury tijdens de Kinderboekenweek op basisschool OBS de Tuimelaar in Nieuw-Lekkerland. Hij beoordeelde de beste lezers een voorleeswedstrijd gehouden tussen de groepen 3 tot en met 8. Uit elke groep was één kind gekozen die zijn groep vertegenwoordigde.

De dorpszaal was mooi aangekleed in stijl van het thema van de Kinderboekenweek 2017: 'Griezelen. Gruwelijk Eng!' De rode loper lag klaar voor de kinderen, achter de jurytafel nam burgemeester Dirk van der Borg plaats, Riet Gaal namens de bibliotheek en Graaf Dracula.

Alysha, Amber, Axel, Madelief, Rouaa, Senna, Tara hebben geweldig goed voorgelezen, maar er kan er altijd maar één de winnaar zijn. De vakkundige jury kwam na rijp beraad met de unanieme einduitslag: Tara heeft gewonnen en is de voorleeskampioen. Tara staat links op de foto.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 7 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 8 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden