• Danny Stam in het nieuwe pand van LBS.
• Danny Stam in het nieuwe pand van LBS.

LBS verhuist van Bleskensgraaf naar Alblasserdam

Algemeen 898 keer gelezen

ALBLASSERDAM • LBS is verhuisd naar Alblasserdam. Een bewuste stap naar verdere professionaliteit en ontstaan vanuit de sterke groei.

LBS staat voor Let's be smart!. Een sign- en conceptmaker met een praktische insteek. LBS zorgt dat een bedrijf en/of kantoor écht zichtbaar wordt op een slimme manier, zowel in de identiteit in het interieur, als de gevel- en terreinaankleding. Binnen bereik, deadline en budget.

Alblasserdam
"Het is een bewuste keuze om aan de Kelvingring 52a te gaan zitten. Enerzijds dicht bij de Randstad en Rijnmond doordat het pand op een A-locatie naast de A15 staat. Anderzijds vanwege de groeiende samenwerking met Imhotep Promotions. De zichtbaarheid van de klant vergroten op een originele manier, is zowel waar Imhotep met relatiegeschenken als LBS dagelijks in de huisstijl mee bezig zijn. Het gemak van deze samenwerking en de complete oplossing naar de klant toe, zorgt aan een schatkamer van promotionele artikelen in passende sfeer.

Danny Stam: "Samenwerken is een van de belangrijkste kernwaarden voor LBS. Mijn doel is om ieder project op een unieke en persoonlijke wijze aan te pakken. Met als gewenste situatie een meer dan tevreden opdrachtgever en een voor allen positief projectresultaat. Klanten bevestigen dit, ze geven ons gemiddeld een 8,2".

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden