Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
  • Alles
  • (48)
    Evenement
  • (1)
    Natuur
  • (10)
    Algemeen

Denise Jannah in Theater De Willem

zondag 9 december 14:30 uur

14:30, Papendrecht, Theater De Willem. Denise Jannah treedt op zondag 9 december vanaf 14.30 uur op in een Matinee in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat te Papendrecht. uur

Denise Jannah is een graag gezien gast in Theater De Willem. Na haar ode aan Ella Fitzgerald brengt ze nu Mahalia Jackson, the Queen of Gospel over de meest invloedrijke, bevlogen en bescheiden gospelzangeres aller tijden. De diepgelovige Mahalia Jackson vertolkte op indringende manier prachtige gospelsongs. In 1963 zong zij voorafgaand aan de speech van Martin Luther King tijdens de March on Washington. Denise Jannah en haar band brengen de gospels weer tot leven.

Voorafgaand aan deze voorstelling is er ook een lekkere en gezellige High Tea. Op het menu staan: scones met clotted cream, kaasbroodje, petit fours, clubsandwich, brie sandwich, pasteitje, brownie, roomsoes, mini quiche en natuurlijk onbeperkt koffie en thee.  Aanvang 12.30 uur, entree bedraagt 15,75 euro. Kaarten voor de high tea kunnen tegelijk met de kaarten voor de voorstelling besteld worden, maar uiterlijk maandag 3 december. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.


deel deze activiteit

 

HET KONTAKT OP FACEBOOK