Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
  • Alles
  • (31)
    Evenement
  • (7)
    Algemeen

CD-release 'Niet vanzelfsprekend' van Rob Favier

zaterdag 15 juni 20:00 uur

20:00, Papendrecht, De Lage Waard. In De Lage Waard aan de Vijzellaan 4 in Papendrecht wordt op zaterdag 15 juni vanaf 20.00 uur de cd-release gevierd van het nieuwe album 'Niet vanzelfsprekend' van Rob Favier.

"Het uitbrengen van een nieuw album is altijd weer een mijlpaal in mijn muziekloopbaan", meldt Favier op zijn website. "Het is de vrucht van een poos nadenken, creatief zijn en vooral ook hard werken. Dat heb ik de afgelopen jaren met dubbel plezier gedaan. Dat komt omdat ik een bevoorrecht mens ben. Na de perikelen aan mijn hart begin september 2015 brak er een periode aan van goede gezondheid en des te meer energie. En daar ben ik heel dankbaar voor, want ik besef dat er eigenlijk niets vanzelfsprekend is in het leven."

Het wordt een optreden met voltallige band, bestaande uit de volgende topmusici: Peter Favier toetsen, Jan Willem van Delft piano, Mark Dekkers bas, Steven Favier drums, Cor Mutsers akoestisch gitaar, Arend Jansen elektrisch gitaar en Paul van der Feen klarinet en saxofoon. Ook is er na afloop natuurlijk gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

Entree bedraagt 14,50 euro. Kaarten zijn uitsluitend te bestellen via www.eventsforchrist.nl.


deel deze activiteit

 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }