Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
  • Alles

Top 2000 live in Theater De Willem

vrijdag 26 november 20:15 uur

Foto: Aangeleverd

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. In Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht wordt op vrijdag 26 november vanaf 20.15 uur de Top 2000 Live uitgevoerd.

‘Never change a winning team’ is het motto van Top 2000 Live en ze gaan dit jaar voor een extra feestelijke aflevering! Daar zijn we wel aan toe!

Na de zegetocht van vorige seizoenen gaan de zangers, zangeres en muzikanten van Top 2000 Live de uitdaging aan om met dezelfde ingrediënten een nog smakelijker muzikale taart te bakken. Grote hits uit het rock-, pop-, soul, en nederbeat repertoire in een prachtig decor, kippenvel afgewisseld met spontaan meezingen én niet stil kunnen blijven zitten, is het recept. Vanzelfsprekend is ook de samenstelling ongewijzigd met ‘Mister Top 2000’ William Kersten, Tjindjara (Voice of Holland finaliste), zanger/gitarist Bas de Groot en de band o.l.v. Jack van de Ven. En natuurlijk doen ze de boodschappen weer bij de Top 2000. Is er dan niets nieuws? Natuurlijk. De ruim 50 hits die ze dit jaar zullen spelen!

Entree bedraagt 28 euro. Voor meer informatie of kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl.

Let op: voor een bezoek aan één van voorstellingen is een geldig coronatoegangsbewijs én legitimatiebewijs nodig. Verwachte eindtijd ca. 22:20 uur. Deze voorstelling heeft alleen een korte, technische pauze.
deel deze activiteit

 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier