Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
  • Alles

Tineke Schouten in Theater De Willem

donderdag 25 november 20:15 uur

Foto: Aangeleverd

papendrecht • Tineke Schouten verzorgt op woensdag 24 en donderdag 26 november november vanaf 20.15 uur de ‘Dubbel show’ in Theater De Willem aan de Van der Palmstraat in Papendrecht.

Voor deze 25ste jubileumshow kan Tineke Schouten niet wachten om bezoekers weer hartelijk te laten lachen om splinternieuwe types met hun menselijke tekortkomingen. En natuurlijk ontbreken de mooie gevoelige liedjes niet in deze try-out.

Is het leven nu makkelijk of moeilijk? Is het leven nu mooi of lelijk? Dat vraagt Tineke zich al heel lang af. Natuurlijk, in dit prachtige Nederland met onze vrijheden en verworvenheden is het leven meestal mooi en is het perfect uit te houden, maar als je alle ellende van de wereld tot je door laat dringen kun je de boel behoorlijk somber inzien. Voelt best dubbel, toch? En ja, hoe worstelen wij ons met goed fatsoen door dit ‘dubbele’ leven? Voor Tineke is dit gegeven al 40 jaar een grote bron van inspiratie.

Al 24 shows toonde Tineke ons allerlei types, imitaties van beroemdheden met hun eigenaardigheden. En nu voor deze 25ste jubileumshow kan ze niet wachten om ons weer hartelijk te laten lachen om splinternieuwe types met hun menselijke tekortkomingen. En natuurlijk ontbreken de mooie gevoelige liedjes niet. En beloofd: ook Bep Lachebek komt nog heel even voorbij. Want het leven moet van tijd tot tijd wel gevierd worden. Tijd voor een feestje, hoe moeilijk kan dat zijn?

Entree bedraagt 30 euro. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.theaterdewillem.nl. Voor een bezoek aan één van de voorstellingen heb je een geldig coronatoegangsbewijs én legitimatiebewijs nodig. Verwachte eindtijd is 22.20 uur. Deze voorstelling heeft alleen een korte, technische pauze.
deel deze activiteit

 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier