Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
  • Alles
  • (1)
    Evenement

VOF De Kunst met Bloed Kruipt

vrijdag 27 maart 20:15 uur

20:15, Papendrecht, Theater De Willem. In Theater De Willem aan de Van der Palmstraat te Papendrecht treedt op vrijdag 27 maart vanaf 20.15 uur VOF De Kunst op met Bloed Kruipt.

Het is de nazomer van 1983. Uit alle radio's klinkt dat ene aanstekelijke lied 'Suzanne'. Nummer één in de hitlijsten, iedereen zingt het mee. Vanuit het niets verovert VOF de Kunst het hele land. Uiteindelijk gaan er wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren van 'Susanna' over de toonbank.

De hits blijven zich aaneenrijgen: Eén Kopje Koffie', 'Retour Sneek', 'Oude Liefde Roest Niet', 'Waar Heb Ik Jou Meer Gezien', gevolgd door 'Dikkertje Dap' en andere legendarische liedjes van Annie M.G. Schmidt. Het programma van Het Bloed Kruipt (Waar Het Niet Gaan Kan) is een feest der herkenning voor iedereen, met oude hits, nieuwe muziek, meezingers, luisterliedjes én een special guest. Nog altijd even energiek en aanstekelijk als toen! Met Nol Havens, Ocki Klootwijk, Johan Hendrikse, Hans Klein en Hans Greeve.

Entree bedraagt  €23,50/€22,-. Tickets zijn te koop via www.theaterdewillem.nl, telefonisch via 078-6158226 of aan de kassa.


deel deze activiteit

 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }