Afbeelding
Foto: Zanen
ingezonden mededeling

Open Dag Zanen Techniek Service op nieuwe locatie

Algemeen 412 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Zanen Techniek Service aan de Nijverheidsweg 12d in Groot-Ammers houdt op zaterdag 21 september Open Dag om de nieuwe locatie en de uitbreiding van het assortiment te laten zien.

Rick Zanen van Zanen Techniek Service is vier jaar geleden begonnen in de schuur van zijn schoonouders. Na een tijdje is hij hier vertrokken naar zijn eigen schuur achter zijn huis. De derde locatie werd Nijverheidsweg 12a in Groot-Ammers. Maar vier jaar na de start van zijn bedrijf is ook deze locatie te klein geworden. Recent heeft hij zijn werkzaamheden voortgezet aan de Nijverheidsweg 12d, een paar panden verderop.

Op de nieuwe locatie wordt het assortiment van Hapert aanhangwagens verder uitgebreid.

Deze aanhangwagens zijn op de website van Zanen Techniek Service (www.z-t-s.nl) zelfs op maat te configureren. Aanhangwagens van klein tot groot met de keuze uit een open of gesloten aanhangwagen, het is allemaal te vinden op de website van Zanen Techniek. Er is zelfs de mogelijkheid om een aanhangwagen te leasen. Daarnaast worden er ook occasions aangeboden

Naast aanhangwagens wordt op de Open Dag het complete assortiment onder de aandacht gebracht. Het betreft Pega boottrailers en verschillende soorten tuinmachines. Het maaiseizoen zit er alweer bijna op, maar mocht u een nieuwe grasmaaier nodig hebben, dan heeft u de keuze uit loopmaaiers, zitmaaiers en robotmaaiers. Met het najaar in aantocht kunt u ook een kijkje komen nemen voor een nieuwe kettingzaag, bosmaaier of bladblazer. De tuinmachines in het assortiment zijn van de merken: John Deere, Ego, Efco, Stiga, Mcculoch en Gardena. Brandstof voor uw tuinmachines wordt verkocht van het merk Aspen.

Naast de verkoop van de tuinmachines, aanhangwagens en boottrailers kunt u bij Zanen ook terecht voor het onderhoud. Bij aanschaf van een nieuwe aanhangwagen, ontvangt u in het 1e jaar altijd 15% korting op alle onderhoudswerkzaamheden.

Kom zaterdag 21 september langs om kennis te maken en het assortiment te bekijken. De koffie staat voor u klaar!

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden