Afbeelding

Opbrengst plastic tasjes-actie voor de Dompelaar

Algemeen 739 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Leen Mastenbroek van DA drogisterij Groot-Ammers verraste de Vrienden van de Dompelaar met een cheque van 100 euro.

Dit was de inhoud van het spaarvarken dat ruim een jaar op de toonbank stond inclusief een aanvulling van de sympathieke drogist van het Oranjeplein. "Twee jaar geleden moesten klanten gaan betalen voor een plastic tasje. Ik vond het leuk om dit geld aan een goed doel te geven. Zoals de Vrienden van de Dompelaar. Mijn kinderen gaan graag naar het zwembad. Dit is toch een stukje extra voor het dorp."

Corrie de Kluijver van de Vrienden van de Dompelaar nam de cheque in ontvangt. "We kunnen het geld goed gebruiken. Volgend jaar moet bijvoorbeeld de meisjeskleedkamer van een nieuwe vloer voorzien worden. Een groot deel van het onderhoud van het zwembad doen we met vrijwilligers en met geld van sponsoren. Zo kunnen we het zwembad hopelijk nog een lange tijd behouden voor de regio." Volgend jaar bestaat het Ammerse zwembad aan de dijk 50 jaar.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden