Afbeelding

Eurogroep nieuwe hoofdsponsor vv De Alblas

Algemeen 867 keer gelezen

OUD-ALBLAS/BLESKENSGRAAF • Voetbalvereniging De Alblas heeft zaterdag 15 juni Eurogroep gepresenteerd als haar nieuwe hoofdsponsor.

Eurogroep is een snelgroeiend hightechbedrijf uit Bleskensgraaf. Het bedrijf ontwikkeld en produceert hoogwaardige apparatuur voor de logistieke, solar en agro-industrie. Alle apparatuur wordt geproduceerd in een schone hightech omgeving in Bleskensgraaf en wereldwijd verkocht. Eurogroep heeft recent haar nieuwbouwplannen onthuld voor het nieuwe hoofdkantoor in Bleskensgraaf. Bij het bedrijf werken al veel mensen uit de regio en voor diverse vacatures worden nog mensen gezocht. Het sponsorschap is voor Eurogroep dan ook een uitgelezen kans om haar vacatures onder de aandacht te brengen in de regio en bij de jongeren in het bijzonder. Voor meer informatie: www.eurogroep.com.

Op de foto v.l.n.r. Simon den Hartigh (Eigenaar Eurogroep), Jan Bakker (CEO Eurogroep), Cees Kortleve namens VV De Alblas. Daarachter staan Stefan Bakker en Natanja De Haan, spelers bij VV De Alblas.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk gisteren
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden